KUN DE FALDNE

“Kun De Faldne Rejser Sig Igen”


Den 9. september 2013 udkom Signe Svendsen med sit andet solo album: ”Kun de faldne rejser sig igen”

Albummet kredser om voksenlivet og overvejelser i kærligheden, men beskriver også generationsforskelle og de udfordringer det bærer med sig.

Om albummets titel siger Signe:

”Når vi når op imod de 35-40 år har de fleste af os fået de første alvorlige knubs og fundet ud af at vi kan komme på benene igen og stå stærkere. De heldige af os finder også ud af at det slet og ret er et livsvilkår”.

”Kun de faldne rejser sig igen” er produceret af Lars Skjærbæk, som også er en fast del Signe Svendsens liveband. Albummet udgives af Bear Records.

Signe har turneret de sidste 6 år og derigennem skabt en sound som er hendes og som de nye sange er født ind i.

” Jeg skriver altid nye sange, når jeg skal på turné og mange af sangene på det nye album har allerede været med på scenen. Publikum spiller klart en rolle i forhold til hvilke sange, der når hele vejen til indspilningerne. Dér hvor du mærker at folk hægter sig på, dér står du med noget, som er værd at gå videre med.”

Både tekstmæssigt og musikalsk står Signe med sit helt eget udtryk på den danske scene. Hendes danske tekster har allerede opnået anerkendelse fra mange kanter. Politikens ”Poetisk” trykte teksten til sangen ”Ny Passager” i 2011 og samme tekst blev brugt til folkeskolernes skriftlige afgangseksamen i 2012.

Musikalsk befinder hun sig i grænselandet mellem folk/rock og støvet pop med klare referencer til 70’erne og den amerikanske roots-scene.

”Kun de faldne rejser sig igen” er en solid opfølger til debutalbumet ”Ny Passager” fra 2010 og allerede nu har radioerne taget godt imod første single ”Ingen som os”.

Albummet følges op af en efterårsturné rundt i landet fra 16. oktober.

Musikere på albummet:

  • Lars Skjærbæk – guitar, kor, dubs

  • Troels Skjærbæk – bas, kor

  • Rune Kjeldsen – guitar, mandolin

  • Jesper Lind – trommer, percussion

  • Nikolaj Heymann – guitar, orgel, pedalsteel

  • Palle Hjort – orgel, synth

  • Christoffer Møller – piano

  • Jane Clark – violin

Albummet udgives af Bear Records

Presse/PR: Maria Theessink, maria@theessink.dk, tlf 26 22 67 11
Management/Booking: Tess Pedersen, tpproduction@gmail.com, tlf 24 42 44 46
Website: www.signesvendsen.dk
Facebook: www.facebook.com/pages/Signe-Svendsen/35702566628